Gudstjenester mm.

Når du trykker på linket, bliver du viderestillet til sogn.dk, hvor alle gudstjenester, foredrag og arrangementer i Mern og Øster Egesborg sogn findes:

Gudstjenester på plejehjemmet Solhøj i Mern

Hver anden tirsdag om måneden afholdes gudstjeneste på plejehjemmet Solhøj i Mern.

Præst Alex M.Knudsen, samt organist Svetlana Langhof kommer.

BØRNEGUDSTJENESTE  MARTS – VI MALER PÅSKE ÆG –

Lørdag d. 25. marts afholdt vi børnegudstjeneste i Mern Kirke, hvor vi havde inviteret Farmorhuset fra Vordingborg til at være med.

De kom med en masse æg, som børnene kunne male, mens vi hørte historien om Påsken, og med sang og musik. Male påskeæg 25.3.17-1

BØRNEGUDSTJENESTE FEBRUAR – FASTELAVN –  25. februar 2017

Som hvert år fejrer vi fastelavn i Øster Egesborg Kirke med børnegudstjeneste kl.10.00. Herefter går vi over til Friskolen Øster Egesborg, hvor vi slår katten af tønden. Vi spiser fastelansboller, som vi selv pynter, sætter halen på katten og bider til (fastelavns-)boller!

KYNDELMISSE – d. 5. februar 2017

Kyndelmisse; en lysfest, hvor vi fejrer at Jesus er kommet til verden som et lys i mørket. Det er i Øster Egesborg Kirke kl. 15.00, hvor de 4 ‘gamle Langebæk-kirkerne’ (Øster Egesborg, Mern, Stensby og Kalvehave) er sammen om. KFUM er også med, med fanebærere.

BØRNEGUDSTJENESTE JANUAR – SNITTEVÆRKSTED –

Snitteværksted 21.1.17-1 Snitteværksted 21.1.17-2

Lørdag d. 21. januar 2017 var der børnegudstjeneste med snitteværksted. Vi havde besøg af Ghulam Hussein Skotte. Vi snittede personer, dyr og ting fra den bibelske verden, ud fra de historier der blev fortalt.

This entry was posted in AktiviteterUncategorized, Events, Kirkelige handlinger, Mern Kirke, Øster Egesborg Kirke. Bookmark the permalink.

Comments are closed.