Gudstjenester mm.

Når du trykker på linket, bliver du viderestillet til sogn.dk, hvor alle gudstjenester, foredrag og arrangementer i Mern og Øster Egesborg sogn findes:

http://sogn.dk/oesteregesborg/

 

Gudstjenester på plejehjemmet Solhøj i Mern

 

 

Hver fjerde torsdag om måneden afholdes gudstjeneste på plejehjemmet Solhøj i Mern

kl. 14.30, hvor Præst Alex M.Knudsen, samt organist Svetlana Langhof kommer.

_____________________________________________________________

Det nationale danske flag kaldes normalt for Dannebrog.

4. maj i Øster Egesborg

Kl. 19.30 er der et lille mindehojtidelighed i kirken med medvirken af Skt.Olaikoret. Herefter går vi ud, hvor vi kl. 20.00 i stilhed minder dem der er faldet for vores frihed, ved mindestenen i Øster Egesborg.


 

SONY DSC

Sommerudflugten 25. maj

Mern, Øster Egesborg, Kalvehave og Stensby kirke.

Fredag den 25. maj kl.10-20 går den årlige udflugt til København, hvor vi skal besigtige de underjordiske cisterner i Søndermarken på Frederiksberg. Frokost i Søndermarken. Derefter går turen til Frederiksberg Slotskirke, hvor vi får en rundvisning. Middag på Bjælkehytten. Pris: 300 kr. Tilmelding hos Knud Munck, præstegården Langebæk.

Opsamlingssteder:

Mern (forsamlingshuset): 10.00

Kalvehave (cykelhandleren): 10.10

Gl. Kalvehave (busstoppestedet): 10.15

Langebæk (Skovbo): 10.20

Stensved (sportspladsen): 10.30


————————————————————————————————-

Kommende arrangementer, mere information følger:

Grundlovsdag 5. juni


Rundvisning på Mern Ådal-område i Mern 9. juni


21. juni Udendørs Aftensang i Præstegårdsgården kl. 19.00

————————————————————————————————-

Gospeldag i Mern Kirke lørdag d. 3. februar 2018

HeidiBisgaard og JakobGunnertoft

Gospeldag med Heidi Bisgaard og Jakob Gunnertoft 

OPLEV en dag fyldt med gospelsang og plads til sjov og hygge.
Her kan alle, der har lyst til at synge gospel, være med.
Vi synger både kendte gospelklassikere og nyere gospelsange, og efter nogle timers herlig workshop kulminerer det hele kl 16.00 med en festlig gospelkoncert.

Sangerinden Heidi Bisgaard er instruktør, og vil lede os igennem dagens sange stærkt assisteret af Jakob Gunnertoft på klaver.

Siden konservatoriet har Heidi Bisgaard været en efterspurgt instruktør til gospelworkshops og teambuildings over hele landet. Heidi leder et gospelkor i Aalborg og vokalgruppen Vox11 i Århus. Hun er desuden med i det professionelle gospelkor GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS med sangere fra hele landet. Og så står hun i spidsen for Aalborg Gospel Kvartet.

Sted: Mern kirke 
Tidspunkt: Lørdag den 3/2 kl 10.00-16.00 – koncerten begynder kl 15.00.

Deltagelse i arrangementet er gratis

Der vil i løbet af dagen bliver serveret kaffe og forfriskning. Frokosten skal selv medbringes. 

Af hensyn til planlægning skal tilmelding skal ske til Organist Svetlana Langhoff på mail: svetlana@nyraad.net


KYNDELMISSE  – 4. februar kl.15.00

himmel_1

Der er fælles kyndelmisse gudstjeneste i Damsholte kirke kl.15.00 . Efter gudstjenesten er der pandekager og kaffe/saft til alle.

Kyndelmisse er lysfesten, der hvor vi fejrer at lyset vender tilbage. Medvirkende kirker: Øster Egesborg, Mern, Stensby, Kalvehave, Damsholte og Fanefjord.


FASTELAVN i Øster Egesborg – 11. februar kl.10.00

fastelavn_dk

Ligesom ‘vi plejer’, afholder vi fastelavns-børnegudstjeneste i Øster Egesborg kirke kl. 10.00, hvor alle bør og barnlige sjæle gerne må komme udklædt. Efter gudstjenesten går vi over til Friskole Øster Egesborg, hvor vi slår katten af tønden, sætter hale på katten, bider til boller mm.

Der vil være kaffe og saft, samt fastelavnsboller til alle. Kom glad! Kl. 12.00 slutter vi.


 

Stor vokalaften i Kalvehave kirke

Vokalgruppen Real Moments fylder Kalvehave kirke med flotte toner torsdag den 22. marts kl. 19.00  

2 RealMoments billed (2)

Real Moments udspringer fra Næstved og har eksisteret i 10 år. Koret giver nu en god gang “Greatest Hits” fra hele deres karriere. Det sker ved en koncert torsdag den 22. marts kl. 19.00 i Kalvehave kirke.

Real Moments er meget inspireret af vocaljazz, som man bl.a. kender fra Manhattan Transfer og numre som Operator og Blue Champagne.

På repertoiret er også kendte numre i overraskende udgaver, fx Det var en lørdag aften i et imponerende swing-arrangement, Shu·Bi·Duas De Tre Små Grise med indlagte lydeffekter eller Coldplays stadionrocker Viva La Vida, her dog omsat til en inderlig hymne. Det gode, gamle SweDanes-nummer Side By Side bliver leveret med blæsere og hele pivtøjet, alt dog frembragt helt uden instrumenter!

Traditionel dansk kormusik er også på programmet, svenske folkemelodier, gospel, barbershop og negro spirituals. Solistindslag kan veksle med korindsatserne, fx Ray Charles’ udødelige Georgia.

Koret går heller ikke af vejen for en gammel Grand Prix-klassiker som Skibet skal sejle i nat eller Michael Jacksons Black Or White i et stramt rytmisk arrangement.

Endelig tager koret også livtag med store klassikere som Bridge Over Troubled Water og What A Wonderful World – fremført med både indlevelse og nerve.

Læs mere om koret på www.realmoments.dk.

Alle er velkommen, gratis adgang til kirken fra kl. 18.00

Arrangør Kalvehave Menighedsråd.


 

This entry was posted in AktiviteterUncategorized, Events, Kirkelige handlinger, Mern Kirke, Øster Egesborg Kirke. Bookmark the permalink.

Comments are closed.