Digitalisering af gravstederne

De sidste par måneder har graver og kirkeværge brugt en del tid på at registrere alle vores gravsteder digitalt. Derefter har vi i fællesskab gennemgået kirkebøgerne og alle gravstedsbreve og påført hvert enkelt gravsted de data vi havde i bøgerne. Det har været et omfattende arbejde, da vi har ca. 600 gravsteder. Vi er ikke sjældent stødt ind i optegnelser om gravsteder, hvor vi ikke har mulighed for at finde de pårørende, f.eks. fordi de pårørende også er afgået ved døden og det kan være svært at finde næste led i familien.

Meningen med det hele er at vi ikke  længere skal udfylde kirkebøger i 2 eksemplarer, men har det hele liggende digitalt, og at vores Kirkegårdsprogram arbejder sammen med kasserens bogholderiprogram.
De ydelser, som tilbydes på kirkegården er oprettet i et kartotek, så det fremover letter arbejdet for Dorthe når der skal sættes forårs/sommerblomster, lægges gran osv. (ikke forstået på den måde at programmet klarer arbejdet, men lister
kan udtrækkes og derfra kan arbejdet udføres.) For en gravstedsindehaver betyder det, at man fremover kan henvende sig til graverne, der straks kan fortælle hvilke ydelser der er pålagt gravstedet.

Fremover vil regning for udført ydelse blive sendt som en faktura fra vores nye system og vi beder gravstedsindehaveren holde øje med om det er det aftalte der er på regningen. Er man i tvivl er man altid velkommen til at henvende sig til graver eller kirkeværge.

Graver Dorthe Jørgensen

Comments are closed.