Koncert med Fanefjord Kammerkor: “A Ceremony of Carols”

Søndag, d. 06. december, kl. 19.00 er der julekoncert i Øster Egesborg kirke. Det er Fanefjord Kammerkor, der bl.a. præsenter Benjamin Brittens spændende sangcyklus A Ceremony of Carols, ledsaget af pianist Aase Sløgedal. Hertil kommer et udvalg af andre smukke juletoner for seks- og otte-stemmigt à capella kor.

A Ceremony of Carols er bygget over 11 gamle tekster, som er skrevet på middelalderengelsk og latin. Musikalsk tager Britten også udgangspunkt i middelalderens gregorianske kirketradition, men med indflydelse af såvel engelsk renæssance som mere moderne klange og rytmer.

Fanefjord Kammerkor er et velsyngende ad hoc kammerkor med rod i det sydsjællandske område. Det er opstået som en udvidelse af Vokalkvartetten Firpressen, et ensemble med mere end 20 år på bagen og en løbende koncertaktivitet med alt fra tidlig musik til jazz og pop. Det udvidede kammerkor blev etableret i 2015, hvor ensemblet gik på landevejen med en minimalistisk version af Händels Messias: otte sangere og strygekvartet. I 2016 kastede Fanefjord Kammerkor sig over Duke Ellingtons Sacred Concert i swingende à capella, og i 2018 genoptog koret Messias – denne gang helt uden akkompagnement, på nær en enkelt guitar- og fløjteledsagelse til et par arier.

Her kan du reservere pladser til koncerten. Vi går ud fra, at deltagere fra én reservering kan sidde sammen, fordi I i forvejen er tætte kontakter. Hvis I vil sidde med afstand, så bedes I om at foretage flere reservationer. Ved spørgsmål vedr. tilmelding, ring eller skriv til Claudia på 5383 6788.

Vælg, hvor mange pladser du skal bruge.
Klik derefter på “Fortsæt registrering”.