Foredrag med Jeppe Søe

“Kirke-tro eller paradise-trofæ?” Det er emnet på et spændende foredrag, som Jeppe Søe skal holde i Mern kirke. Det sker torsdag, d. 28. oktober 2021, kl. 19.00. Der er gratis adgang, og alle er velkomne!

Jeppe Søe er en af Danmarks mest aktive foredragsholdere. Han har været ansat på TV2, DR og TV3, men blev senere debattør, medierådgiver og chefredaktør på [et cetera] magazine. Han er tit inviteret til at tale om medier og samfund. Nu skal emnet dog være kristendommen, og Jeppe Søe kommer til at stille en masse spørgsmål.

Ordet, kristendommens grundlæg, står uændret gennem årtusinder. Skal formen gøre det samme? Skal vi holde fast i ordet, når videnskaben finder andre forklaringer, eller er det på tide at vi reformerer kristendommen? Vil vi hellere deltage i Paradise Hotel end at ende i det andet paradis?

Vi lever i et samfund med religionsfrihed. Kan kristendommen magte og matche det? Og kan det ovenikøbet gøre kristne stærkere i deres tro?

Jeppe Søe er kendt for holde levende og underholdende foredrag, og der vil sikkert være stof til eftertanke og diskussioner, så alle er inviteret til at få et glas vin eller sodavand efter foredraget og snakke videre om emnet.