Sogneudflugt til Fakse Kalkbrud og Store Heddinge

Fredag, d. 24. maj tager vi på vores årlige sogneudflugt og I må gerne tilmelde Jer nu – eller senest d. 10. maj – ved at ringe til Knud Munck på tlf. 5539 5037. Prisen er 300 kr. inkl. forplejning og entré.

Bussen kører fra Mern kl. 10.00 og videre gennem Kalvehave, Langebæk og Stensved, hvor man også kan stå på.

Vores første mål er Fakse, hvor der er mulighed for at kigge på kirken, kalkbruddet og Geomuseet. Vi spiser frokost på Fakse vandrerhjem med fin udsigt over kalkbruddet. Derefter kører vi til Store Heddinge og får en guided tur i den spændende kirke. Så er det tid til en kaffepause ved Gjorslev gods. Til sidst tager vi til Traktørstedet Bøgeskov, hvor vi får en god aftensmad i de smukkeste omgivelser. Vi regner med at være hjemme igen ved 20-tiden.

Vi glæder os til en dejlig dag med alle Jer udflugtslystne fra Mern, Øster Egesborg, Kalvehave og Stensby sogne!

Vil du med? Så husk …
– bindende tilmelding senest d. 10. maj: Knud Munck, tlf. 5539 5037
– pris: 300 kr. inkl. al forplejning og entré
– gode sko, hvis du vil ned i kalkbruddet