Koncert med Deux Femmes i Mern kirke

Søndag, d. 9. oktober 2022, inviterer Mern kirke til koncert med obo og harpe. Koncerten starter kl. 16.00 og er gratis.

Deux Femmes består af Sanne Damore på obo og Berit Spælling på harpe. Begge er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Obo og harpe er to instrumenter, der klæder hinanden og som på smukkeste vis fylder et kirkerum med vellyd.

Deux Femmes’ repertoire er en skøn blanding af både klassisk musik og populær musik. Bach, Händel, Fauré, Mendelssohn og Eric Satie samt de mere populære komponister som Astor Piazzolla, Nino Rota, Chaplin, Ennio Morricone og Stephen Sondheim.

Musikken er valgt specifikt til kirkekoncerter, idet det er duoens ønske at skabe en rolig, indadvendt og reflekterende stemning.

Undervejs vil Deux Femmes præsentere såvel deres instrumenter som de numre de spiller.

Vel mødt til en smuk oplevelse i Mern kirke!