Real Moments gæster Mern kirke

Torsdag, d. 21. november kl. 20.00 kommer vokalgruppen Real Moments og fylder Mern Kirke med smukke toner. Der er gratis adgang – alle er velkomne!

Der var fuldt hus, da de besøgte Multicum i 2018, og nu er gruppen tilbage i Mern – til en fejende flot koncert i kirken.

Real Moments udspringer fra Næstved og Præstø – og et enkelt medlem bor selv i Mern.

Gruppen har eksisteret i 10 år og giver nu en god gang ”Greatest Hits” fra hele deres karriere. De er meget inspireret af vocaljazz, som man bl.a. kender fra Manhattan Transfer og numre som Operator og Blue Champagne.

På repertoiret er også kendte numre i overraskende udgaver, fx Det var en lørdag aften i et imponerende swing-arrangement og Coldplays stadionrocker Viva La Vida, her dog omsat til en inderlig hymne. Det gode, gamle SweDanes-nummer Side By Side bliver leveret med blæsere og hele pivtøjet, alt dog frembragt helt uden instrumenter!

Traditionel dansk kormusik er også på programmet, svenske folkemelodier, gospel, barbershop og negro spirituals. Koret går heller ikke af vejen for et gammelt Sanne Salomonsen-hit som Det’ ikke det, du siger eller Michael Jacksons Black Or White i et stramt rytmisk arrangement.

Endelig tager koret også livtag med store klassikere som Bridge Over Troubled Water og What A Wonderful World – fremført med både indlevelse og nerve.

Real Moments er vidt anmelderrost for deres præcision, klang og humor. Gruppen har sunget i adskillige kirker gennem årene og har også varmet op til koncert med Caroline Henderson.

Måske slutter gruppen med en ægte Disney juleklassiker – den tilstundende højtid taget i betragtning.

Kom glad – koncerten er gratis og det bliver en fantastisk aften!